0Wishlist
Produse
Livrare gratuita la cumparaturi de mininum 399 Ron*

Despre Cala Exclusive


Viziune

Să fim pionierii și liderii în oferirea de servicii de personalizare textile în Europa, construind un nume sinonim cu excelența în serviciile clienților și inovația. Aspirăm să dezvoltăm un mediu unde fiecare client se simte valorizat, respectat și înțeles, beneficiind de soluții personalizate, consultanță de specialitate și suport constant. Vrem ca serviciile noastre să fie recunoscute pentru nivelul premium de interactiune, eficiență și satisfacție oferită fiecărui client, contribuind la transformarea și îmbogățirea experiențelor de cumpărare prin accesibilitate, flexibilitate și un grad înalt de personalizare.

Valorile:

 1. Integritate: Ne ghidăm după principii de onestitate și transparență în toate interacțiunile și tranzacțiile noastre, construind relații de încredere cu clienții, partenerii și angajații noștri.
 2. Succes: Ne străduim să atingem excelența în toate aspectele afacerii noastre, aspirând la realizări semnificative și la îndeplinirea obiectivelor noastre strategice.
 3. Echilibru: Promovăm un mediu de lucru echilibrat și armonios, încurajând dezvoltarea profesională și personală a tuturor membrilor echipei noastre.
 4. Comunicare: Valorizăm dialogul deschis și clar, considerând comunicarea eficientă esențială pentru realizarea obiectivelor noastre comune.
 5. Excelența: Ne angajăm să depășim continuu standardele, oferind produse și servicii de cea mai înaltă calitate.
 6. Dedicare: Suntem pasionați și dedicați misiunii noastre de a satisface și depăși așteptările clienților noștri.
 7. Constanța: Ne mândrim cu angajamentul și stabilitatea noastră în a oferi servicii consecvente și de încredere.
 8. Accesibilitate: Ne asigurăm că serviciile noastre sunt ușor accesibile și adaptabile nevoilor variate ale clienților noștri.
 9. Sustenabilitate: Ne dedicăm protejării mediului și sustenabilității, integrând practici ecologice în toate aspectele afacerii noastre.
 10. Lucru în Echipă: Credem în puterea colaborării și a spiritului de echipă, lucrând împreună pentru a atinge obiectivele comune.
 11. Bogăție: Aspirăm la crearea de valoare și prosperitate, contribuind la dezvoltarea economică sustenabilă a comunității.
 12. Gratitudine: Prețuim și recunoaștem contribuțiile tuturor părților implicate, de la angajați și parteneri, la clienții noștri, exprimându-ne constant aprecierea și recunoștința.

 

Misiune:

Misiunea noastră este să înfăptuim o revoluție în industria textilă prin oferirea de servicii de personalizare textile de calitate superioară și prin crearea de produse unicat accesibile. Ne angajăm să aducem valoare adăugată clienților noștri prin inovație, excelență și dedicare, asigurând soluții creative și sustenabile, cu un accent puternic pe servicii și suport client de nivel premium. În tot ceea ce facem, punem pe primul loc integritatea, respectul și gratitudinea, având ca scop final îmbogățirea vieții clienților noștri și promovarea unui mod de viață echilibrat și fericit.

Obiectiv:

Să le oferim clienților produse și servicii textile personalizate de calitate premium, contribuind la exprimarea identității și stilului lor unic.

Afacere:

Servicii de personalizare textile și vânzare de produse textile de calitate superioară, adaptate nevoilor și dorințelor individuale ale fiecărui client.

Valori:

Integritate, Excelență, Dedicare, Accesibilitate, Inovație, Respect și Gratitudine.