0Wishlist
Produse
Livrare gratuita la cumparaturi de mininum 399 Ron*
Tricouri
Afişare 1 - 16 din 101 (7 pagini)

Tricouri Dama - Tricouri De Nelipsit In Garderoba Oricarei Femei

   Tricouri dama – pentru fiecare femeie modernă care are tricouri dama în dressing nu doar pentru a merge la sală, ci și pentru zilele călduroase de vacanță. Conceput și îmbrăcat la începutul anilor 1800, tricoul a parcurs un drum lung de atunci. Ceea ce era o lenjerie de corp cu nasturi a fost popularizat de marina Statelor Unite ale Americii prin eliberarea unuia pentru fiecare marinar pe care să-l poarte sub uniformă.
  Tricouri dama au început să câștige popularitate în anii 1940 și au fost de obicei purtate nu doar pentru confortul din bumbac, ci ca o declarație de rebeliune și libertate, susțin designerii de la CalaExclusive.ro. În timp ce se știe că tricourile au devenit extrem de populare în anii 1950 datorită iconițelor masculine precum James Dean, femeile care purtau tricouri dama în acele vremuri erau privite ca fiind rebele. Rochia era produsul de îmbrăcăminte recomandat femeilor.

  Au fost pionierii care au redefinit moda feminină și au deschis calea pentru o varietate mai mare de modă pentru toată lumea. Astăzi există multe tipuri diferite de tricouri pentru femei și opțiuni pentru cum să le folosești. Atât de multe opțiuni și atât de multe stiluri, încât cel mai bine este să te gândești la ghidurile de tricouri pentru femei ca acesta ca surse de inspirație.
  Torța inovației este în mâinile tale. Cele mai faimoase dintre stilurile de tricouri dama sunt cunoscute și sub denumirea de tricouri clasice. Acestea sunt tricouri dama au gât rotund și circular. Ele oferă o flexibilitate excelentă, deoarece pot fi purtate ca lenjerie de corp sau piese de sine stătătoare. Tricourile purtate ca lenjerie de corp ar trebui să se potrivească confortabil pe corpul tău, astfel încât celelalte haine să se potrivească corpului tău mai degrabă decât hainele tale.

Tricouri dama clasice pentru eleganța fiecărui costum

   Tricouri dama sunt cele mai potrivite pentru a fi purtate, în consecință și iarna, pe sub pulover, deoarece țesătura tricourilor de înaltă calitate este mai subțire și mai respirabilă. Deci, în timp ce aceste tricouri dama sunt gândite a se mula frumos pe corp, nu vei transpira în el, deoarece sunt confecționate din bumbac de bună calitate. De fapt, s-ar putea să nu simtă nici măcar că porți nimic!
  Multor femei le place să împerecheze tricouri dama elegante cu un blazer sau să-și pună tricouri dama elegante sub o salopetă de vară. Cel mai bun sutien de purtat cu un tricou clasic ar fi un sutien simplu, de bază sau un sutien sport. De asemenea, poți să mergi fără sutien dacă te simți îndrăzneață. În acest caz, cel mai bine este să evitați tricourile slim fit și culorile deschise care ar putea fi transparente.

  Te-ai întrebat vreodată de ce îți sunt recomandate de consilierii în frumusețe tricouri dama în V? Aceste tricouri dama elegante funcționează bine pentru a vă slăbi fizicul, a vă face să arătați mai suplă și mai înaltă. Ca și în cazul unor tricouri dama clasice, cămășile de damă cu decolteu în V se potrivesc foarte bine cu un blazer. Rețineți că fiecare cămașă cu decolteu în V are o adâncime diferită în V.
  În general, vă sfătuim să vă asigurați că decolteul nu cade mai jos decât axilele dvs., iar în unele situații formale, arătarea prea multă a bustului poate fi considerată neprofesională. Aceste tricouri dama elegante în V se potrivesc perfect pentru toate tipurile de corp, de la femeile slabe, la doamnele cu o dimensiune mai lungă a bustului. Dacă te întrebi ce tricouri dama sunt recomandate pentru weekend, specialiștii de la CalaExclusive.ro recomandă tricouri dama polo.

tricouri dama
tricouri dama elegante