0Wishlist
Produse
Livrare gratuita pentru comenzile de peste 399 RON!
Personalizeaza-ti produsul
Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

În ce constă procesul de personalizare tricouri?

  Personalizare tricouri, un serviciu oferit de CalaExclusive.ro vine în întâmpinarea celor ce aleg să își exprime personalitatea și de a crea o piesă de îmbrăcăminte unică și specială. Astăzi tot mai mulți oameni caută tricouri personalizate, datorită posibilității de a alege designul, culorile, materialul și bineînțeles dimensiunea. Dar cum se realizează personalizarea tricourilor? Procesul de personalizare a tricourilor este relativ simplu și poate fi realizat în mai multe moduri. Unul dintre cele mai populare moduri de personalizare tricouri este prin intermediul imprimării digitale.
  Această metodă implică transferul imaginii sau textului direct pe tricou, folosind o imprimantă specializată. Această metodă este ideală pentru tricourile cu designuri complexe, culori multiple sau fotografii. Un alt mod popular de a personaliza tricourile este prin intermediul transferului termic. Această metodă, denumita serigrafie, implică transferul unui design pre-imprimat pe o hârtie specială, care apoi este transferată pe tricou prin aplicarea căldurii și presiunii.

  Personalizare tricouri prin serigrafie este recomandată atunci când avem de realizat imprimeuri cu designuri simple, culori unice sau text. Procesul de personalizare poate fi relativ simplu sau extrem de complicat, în funcție de complexitatea nivelului de personalizare dorit. Evident că un text simplu sau un logo sunt simple și ieftine, în timp ce un design complex, cu multe culori și detalii fine va face procesul mai complicat influențând în mod semnificativ atât timpul de execuție cât și prețul final.
  Dar prețul personalizării nu variază numai în funcție de nivelul de detaliu și complexitatea designului, cantitatea comandată are și ea un aport important în stabilirea prețului final. Trebuie să avem totuși în vedere faptul că în general tricourile sunt un produs ieftin, acest lucru lăsând din start suficient loc pentru a adăuga o taxă de imprimare. Cu atât mai mult cu cât imprimarea îi va crește valoarea semnificativ prin adăugarea mesajului.

Serviciile de personalizare tricouri sunt tot mai căutate

  Personalizare tricouri este un serviciu ce s-a bucurat de o tendință crescătoare pe piața modernă. Oamenii caută din ce în ce mai multe produse personalitate, acestea oferind o modalitate unică de a-și exprima individualitatea și de a crea un produs care să îi reprezinte. Unul din cele mai populare tipuri de produse personalizate sunt articolele de îmbrăcăminte, cum sunt bluzele, pijamalele sau tricourile. Acestea pot fi personalizate prin intermediul imprimării directe, a transferului termic sau chiar al broderiei.
  Imprimarea directă este ideală pentru designuri complexe, cu multe culori și imagini fotografice, în timp ce transferul termic este potrivit atunci când avem un design mai simplu, cu un număr limitat de culori. Broderia, pe de altă parte, este ideală pentru obiectele vestimentare de calitate superioară și atunci când trebuie să realizăm un desen cu linii clare și detalii fine. Atunci când ești în căutarea unui cadou, un tricou personalizat este soluția.

  Personalizare produse s-au extins asupra multor accesorii vestimentare, iar unul din cele mai populare produse sunt costumele pentru bebeluși. Acestea pot fi personalizate atât prin imprimare directă cât și prin transfer termic, folosind numele bebelușului sau un mesaj special. Aceste costume pot fi un cadou perfect pentru părinții noului născut sau pot fi comandate pentru a crea o ținută specială a bebelușului în ziua botezului sau a altui eveniment important. Dar nu numai obiectele de îmbrăcăminte sunt pretabile personalizării.
  Fețele de masă personalizate au explodat în ceea ce privește cererea pe plan mondial. Acestea pot adăuga un strop de personalitate și originalitate în casă și de asemenea pot crea o atmosferă specială la petreceri sau la evenimente importante. O altă opțiune populară sunt prosoapele personalizate. Cel mai adesea se alege imprimarea numelui, dar sunt posibile orice mesaje și chiar imagini, fiind un cadou excelent în cazul petrecerilor de botez.

Tricouri personalizate, o modalitate excelentă de a-ți exprima personalitatea!

  Tricouri personalitate sunt o soluție pentru cei ce doresc să se exprime ca individualități distincte, printr-o piesă de îmbrăcăminte unică și specială. Iar astăzi tot mai mulți oameni au intrat în acest joc, preferând acel tricou care îi reprezintă, îi diferențiază de ceilalți și sugerează lumii ceva din personalitatea lor. Fie că sunteți fanii unei echipe de fotbal, ai unei trupe muzicale sau îndrăgostiți de matematică, un tricou va arăta fără echivoc pasiunea voastră.
  Iar dacă sunteți fericitul posesor al unei creativități peste medie, vă puteți crea propriul blazon, o marcă înregistrată care vă va aparține și vă va însoți pretutindeni, atât iarna cât și vara. Un alt loc unde tricourile personalizate sunt în elementul lor sunt evenimentele speciale. O întâlnire corporatistă informală spre exemplu este un mediu ideal pentru o astfel de colecție de tricouri, cu mesaje nostime al cărui tâlc este cunoscut doar într-un grup restrâns de colegi.

  Tricouri personalitate sunt foarte potrivite și în evenimentele de marketing corporatist, fiind de altfel deja folosite pe scară largă la o mulțime de evenimente de lansare de produs. Fie că vorbim de companii producătoare de iaurt, de produse bancare sau automobile, un tricou personalizat ce poartă sigla companiei și detaliile produsului reprezintă un vehicul de marketing extrem de eficient, iar raportul beneficiu/costuri este de-a dreptul senzațional.
  În acest caz, funcție de poziționarea pe piață a produsului lansat se va determina și valoarea tricoului. Un produs premium impune apelarea la un model de calitate, pe care sigla și mesajul se vor imprima la cele mai înalte standarde. În același timp, atunci când discutăm despre un produs de volum nu are rost să investim averi în tricouri sofisticate, poate ar fi în schimb să comandăm cantități mai mari, la o calitate decentă, pentru a le oferi cât mai multor clienți potențiali.

personalizare tricouri
personalizare produse
tricouri personalizate