0Wishlist
Produse
Livrare gratuita la cumparaturi de mininum 399 Ron*
Barbati
Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 16 din 166 (11 pagini)

Tricouri personalizate barbati: Personalizează-ți tricoul unic!

  Tricouri personalizate barbati oferite din abundență de CalaExclusive.ro sunt un produs capabil să ofere un răspuns nostim atunci când trebuie să facem un cadou unui bărbat. Mai ales dacă acesta face parte din categoria celor care aparent nu au nevoie de nimic! Modalitatea de imprimare simplă deschide ușa unui șir nesfârșit de posibilități, limita fiind în acest caz doar cerul. Și puterea imaginației noastre!
  Cu ajutorul acestui cadou putem marca anumite trăsături ale personalității, putem evidenția pasiunea pentru un anumit domeniu sau putem sublinia anumite calități. Și care cu siguranță îi va stârnii destinatarului amintiri plăcute multă vreme de acum înainte, de câte ori va îmbrăca acest tricou! Cu o fotografie elocventă, cu un text bine ticluit sau cu o combinație a celor două, mesajul își va atinge ținta în mod garantat și va dăinui în timp, generând zâmbete la primirea unor tricouri personalizate barbati.

  Aceste tricouri personalizate barbati pot fi și un vehicul de marketing extrem de eficient. Ele nu numai că pot fi folosite de către angajați pentru promovarea imaginii companiei, dar pot fi folosite și ca premii și cadouri în scopul atragerii clienților noi și fidelizării clienților existenți. Atunci când o companie investește în îmbrăcăminte personalizată elegantă și de calitate, aceasta își poate mării numărul de clienți potențiali într-un mod organic.
  Angajații vor purta însemnele companiei la magazinul alimentar, la sala de gimnastică sau la ședința cu părinții, făcându-vă în mod gratuit o publicitate extrem de eficientă. Atunci când cineva poartă în mod voluntar logo-ul companiei într-un cadru natural, în afara orelor de serviciu, spune indirect că vă apreciază munca și că aveți o cultură organizațională sănătoasă. Iar în cazul în care compania participă la târguri și expoziții trebui avut în vedere că un tricou personalizat este un cadou excelent pentru vizitatori.

Tricouri personalizate barbati pentru suporteri sau voluntari

  Tricouri personalizate barbati pentru suporterii echipelor de fotbal are un rol special în susținerea favoriților. Punerea la dispoziția fanilor a echipamentului personalizat poate dezvolta spiritul de echipă atât în teren cât și în tribune! Orice echipă va fi împinsă de la spate de energia creată astfel de suporteri iar spectacolul va avea de câștigat. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a contribui la bugetul echipei cu sume suplimentare ce pot ajuta în susținerea cheltuielilor curente, necesare funcționării unei echipe sportive.
  Poate fi o idee excelentă ca aceste tricouri personalizate să fie purtate și de jucătorii în afara terenului. Astfel crește coeziunea echipei și se naște o adevărată comunitate, cu valori comune asumate public. A îi oferi echipei tale șansa de a-și purta însemnele atunci când nu se află pe terenul de joc poate ajuta la dezvoltarea sentimentului că este mai mult decât o echipă sportivă, este o familie unită!

  Tricouri barbati personalizate sunt foarte potrivite pentru organizatorii de evenimente. Atât personalul cât și voluntarii le pot purta în interiorul evenimentului, fiind astfel ușor de identificat de către public. În cazul în care vizitatorii au întrebări, au nevoie de ajutor sau în cazurile urgente, aceștia vor avea șansa de a identifica cu ușurință persoana care îi poate ajuta. Pe lângă caracterul practic, aceste tricouri sunt un vehicul de marketing eficient ce pot promova atât imaginea companiei în general cât și evenimentul în cauză, în particular.
  Tricourile personalizate sunt, de asemenea, o modalitate minunată de a le mulțumi voluntarilor pentru timpul și efortul lor. La sfârșitul evenimentului, aceștia rămân cu suvenirul perfect de luat acasă și de a fi mândri de contribuțiile pe care le-au adus comunității lor. Organizarea unui eveniment este o activitate complicată, purtarea tricourilor personalizate le va amintii echipei că are un scop, tangibil atunci când lucrează împreună!

Putem purta tricouri personalizate funny și la birou!

  Tricouri personalizate funny sunt deseori atribuite activităților și întâlnirilor informale, la petreceri, în weekend sau în vacanță. Așa cum munca de birou solicită cel mai des o ținută pretențioasă, compusă neapărat din costum închis la culoare, cămașă, cravată și pantofi asortați. Iată însă că multe companii sunt astăzi deschise în a oferi angajaților o zi pe săptămână în care pot renunța la ținuta casual, oferindu-le libertatea de a se etala într-o ținută care poate destinde atmosfera.
  Aceste zile constituie un prilej minunat pentru angajați de a face mici declarații care pot să ofere colegilor detalii despre personalitatea lor, pot răspunde la întrebări ce nu au fost spuse și în general pot face ziua de lucru mai destinsă, cu o echipă mai omogenă care își va prelungii ulterior activitatea la o bere, discutând amuzată despre mesajul ironic afișat de unul din directori, de contabila șefă sau de fata de la recepție!

  Asta în cazul în care nu se aplică regula ca fiecare departament să poarte un model nostim de tricou, fiecare având propriul mesaj unitar. Atât în primul scenariu cât și în cel de-al doilea aceste tricouri personalizate funny vor avea rol de liant în cadrul companiei, ajutând echipele să se cunoască mai bine și funcționând ca un team-building cu buget redus.
  Ocazia poate fi exploatată mai adânc de management, acesta poate dispune crearea unor fotografii ce vor fi expuse astfel încât membrii echipei să își aducă aminte, în momentele tensionate, că sunt atât de multe motive să lucreze în continuare împreună cu colegul care tocmai le-a generat o criză de nervi. Dar a ales un tricou atât de amuzat anul trecut, la petrecerea de Crăciun a companiei... În final, ideea adoptării acestei politici vestimentare aduce multe beneficii companiei, cu un buget redus și un excedent de imaginație și bunăvoință.

tricouri personalizate barbati
tricouri barbati personalizate
tricouri personalizate funny