0Wishlist
Produse
Livrare gratuita pentru comenzile de peste 399 RON!
Paturi si scutece
Toate categoriile
Afiseaza filtre
Paturica Muselina Cactus
-50%
44,99 Lei 89,99 Lei Fără TVA: 44,99 Lei
Paturica Muselina Marinar
-72%
24,99 Lei 89,99 Lei Fără TVA: 24,99 Lei
Paturica Muselina Dragonfly
-70%
29,99 Lei 99,99 Lei Fără TVA: 29,99 Lei
Paturica Tricotata  Maro  90x120 cm
-70%
29,99 Lei 99,99 Lei Fără TVA: 29,99 Lei
Scutec Muselina  Marinar 70x80 cm
-50%
7,49 Lei 14,99 Lei Fără TVA: 7,49 Lei
Scutec Muselina Cactus 70x80 cm
-69%
9,00 Lei 29,99 Lei Fără TVA: 9,00 Lei
Scutec Muselina Dragonfly 70x80 cm
-63%
9,00 Lei 24,99 Lei Fără TVA: 9,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Cum să alegi cele mai bune paturi si scutece pentru copilul meu?

   Paturi si scutece pentru că micuțul tău trebuie să doarmă confortabil în fiecare zi. La fel ca adulții, cei mici sunt sensibili și nu se pot adapta de fiecare dată schimbărilor de temperatură din cameră. Uneori, chiar de patru ori mai repede decât un adult, cei mici pot pierde căldura corporală. Iar la cei născuți prematur, corpul nu este pregătit să își controleze căldura, chiar dacă sunt ținuți într-un mediu cald.
  Dacă în cameră temperatura este scăzută, chiar și pentru un adult poate fi dificil, dar pentru un bebeluși totul poate fi imposibil. Sunt moi și confortabile unele paturi si scutece, special concepute pentru copii sunt absolut esențiale, indiferent dacă sunt folosite în interior sau în deplasare. Ideale pentru a-ți ține micuțul într-un cărucior, pentru a-l așeza cu pătura pentru pătuț sau pentru a-l îmbrățișa în brațe, aceste paturi si scutece pentru copii de la CalaExclusive.ro îi vor menține liniștiți.

  Cu modele care prezintă personaje adorabile, modele colorate și texturi unice, veți găsi paturi si scutece perfecte pentru bebeluși în fiecare colecție disponibilă. Pe lângă păturile groase tricotate, oferim și stiluri mai ușoare pentru zilele mai calde. Aceste paturi si scutece sunt foarte confortabile pentru lunile de vară pentru bebeluș. Țesătura acestei pături se încadrează în bugetul dvs., moale și complet absorbantă.
  Este, de asemenea, o țesătură puternică, astfel încât șansele de uzură sunt relativ mai mici. Întreținerea acestor paturi si scutece pentru copii este ușoară. Deci, poate fi călcat cu ușurință, fără a deteriora pătura. Este, de asemenea, un bun izolator, deoarece este bumbac. Deci, atunci când vremea este uscată, aceste paturi si scutece funcționează bine, dar de îndată ce se udă, își pierde izolația. Unele paturi pat termice pentru bebeluși sunt realizate din material ușor sau termic, perfecte pentru somnul de după-amiază al micuțului.

Pentru copii, paturi si scutece sunt la îndemână în timpul iernilor

   Paturi si scutece pentru confort și stil, pentru că mulți părinți aleg să folosească paturi pat de pânză în fiecare zi confortabilă a celor mici. Pe vremuri, asta însemna să înfășurați o bucată dreptunghiulară de material alb de bumbac în jurul fesei bebelușului tău, să se potrivească și să fie confortabil asigurate de ace mari de siguranță. Cu toate acestea, unele paturi si scutece moderne de pânză s-au schimbat foarte mult de atunci.
  Alternativa la paturi si scutece de pânză sunt scutecele de unică folosință, cu avantaje și dezavantaje de luat în considerare, indiferent de metoda pe care o decideți că este cea mai bună pentru familia dvs. Bebelușii vor începe, de obicei, îmbrăcați doar cu un scutec cât timp căldura este complet pornită. Pe măsură ce nivelul de căldură este redusă treptat, se adaugă mai multe paturi pat. Adesea, unele paturi pat sunt înfășurate în siguranță în jurul copilului.

  Odată ce bebelușul tău este stabil și își poate menține temperatura corpului fără a adăuga căldură, el sau ea este așezat într-un pătuț cu paturi pat. Copilul tău va fi probabil îmbrăcat într-o rochie sau tricou, un scutec și, eventual, o căciuliță. Dacă bebelușul tău se trezește noaptea, și somnul tău va fi perturbat dacă nu are paturi si scutece confortabile. Oboseala constantă te poate face să te simți capricios, iritabil și mai puțin capabil să funcționezi.
  Există, de asemenea, legături între lipsa somnului și depresia postnatală, așa că este important să vă asigurați că atât dumneavoastră, cât și copilul dumneavoastră dormiți suficient și folosiți paturi pat din bumbac plăcute la atingere. Mulți bebeluși continuă să se trezească noaptea timp de multe luni, chiar și atunci când nu le este foame. Dar majoritatea bebelușilor dorm în mod regulat noaptea înveliți cu paturi pat până la vârsta de un an.

Bebelușul tău doarme singur învelit cu paturica de la CalaExclusive.ro toată noaptea!

   Paturica este ideală pentru a oferi celui mic siguranță și confort. Noaptea de întinde, se învârte și poate simți puțină răcoare. Doar cu o paturica fiecare moment de răcoare se poate transforma în unul de fericire pentru piciorușele micuțului tău. Dacă poți face față întreruperilor din timpul nopții, atunci s-ar putea să vrei să aștepți și să-ți lași copilul să doarmă toată noaptea la timpul lor.
  Dar dacă îți este greu să faci față lipsei de somn și afectează modul în care îți crești copilul, ar putea fi timpul să încerci ceva nou. Ai putea începe cu o baie și apoi pui copilul în pijamale învelit cu o paturica. Apoi urmează cu o poveste sau cântec de leagăn. De asemenea, ai putea încerca să-i oferi copilului tău un masaj liniștitor. Bebelușii își controlează temperatura în principal prin intermediul feței. O paturica le poate oferi confort la spate.

  Cel mai bun mod de a le opri supraîncălzirea este să le așezi pe spate, cu capul și fața descoperite. Nu trebuie să monitorizați temperatura camerei - ar trebui să fie la o temperatură care să fie confortabilă pentru dvs. noaptea - dar asigurați-vă că bebelușul este îmbrăcat corespunzător și folosiți paturi pat. Lăsați copilul să doarmă singur, aceasta este recomandarea pediatrilor. Mulți experți în somn sugerează retragerea treptată a părintelui. Aceasta înseamnă să adormi copilul în timp ce este somnoros.
  În loc să părăsești camera bebelușului tău, stai lângă pătuțul său până când acesta adoarme, mângâindu-l ori de câte ori are nevoie de liniștire și menținând paturica peste burtică. Pe parcursul a câteva nopți, îndepărtează-te treptat de pătuț până când copilul tău poate adormi fără ca tu să fii în cameră cu el. Pentru un somn odihnitor, folosiți încă din primele zile paturi pat de la CalaExclusive.ro pentru bebeluși.

paturi si scutece
paturi pat
paturica